KOOP-GEP EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI



7. Bölge Birliğimizin Bursa il ve ilçe kooperatifleri ile Bandırma kooperatiflerinin katılımıyla , Bursa Halk Eğitim Müdürlüğünün açtığı Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum Eğitimi Programı(Koop-Gep) Uygulaması kapsamında eğitim semineri düzenledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan örnek eğitim programı doğrultusunda gerçekleştirilen 24 saatlik eğitim sonunda, Kooperatiflerin yönetim kurulu , Denetim kurulu üyeleri ile personellerinin egitim sonrası düzenlenen sınavda başarılı olmaları sonucu, sertifikalarını Milli Eğitim Bakanlığı Bursa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden almışlardır.


KOOP-GEP NEDİR?


Kooperatiflerin kuruluş ve işleyişine ilişkin iş ve işlemleri gerçekleştirme yeterliklerine sahip meslek elemanları yetiştirerek kooperatiflerin yönetiminde profesyonel anlayışın yerleştirilmesini amaçlayan bu programdan, kooperatif ortakları ile kooperatiflerde yönetici, denetçi veya personel olarak çalışmış ya da çalışmak isteyen ve en az ilkokul seviyesinde eğitimini tamamlamış olanlar yararlanabilecek.

Koop-Gep Eğitim Semineri Resimleri